A gyártókról röviden

Soundastic erősítők Lengyelországból

Ismerd meg a Soundastic márkát!

Soundastic

Tökéletes hang már 50 éve

A lengyel Soundastic (korábban Struss Audio) cég 1975 óta fodlalkozik High-End kategóriájú erősítők tervezésével és gyártásával. Köszönhetően az audioiparban elért több mint 50 évnyi tapasztalatuknak, egyedi szakértelmüknek és a többezer órányi zenei tesztelésnek a Soundastic mérnökei még a leglelkesebb audiophile közönség elvárásainak is meg tudnak felelni.

A Soundastic erősítőkhöz kizárólag elismert forrásokból származó magas minőségű komponenseket használnak. A kondenzátorokat és FET tranzisztorokat a legnagyobb gonddal válogatják ki, az erősítők áramköreit pedig SMD technológiával készítik el. Ennek a minden részletre kiterjedő figyelemnek és a rendkívül precíz összeszerelésnek köszönhetően nagymértékben megnő a berendezéseik megbízhatósága és jelentősen növeli a hangminőséget is. Szabadalmaztatott egyedi megoldásaiknak és designjuknak köszönhetően erősítőik a világ legnagyobb cégjeihez mérhető vagy akár azon túlmutató minőséget képviselnek.

Audio Pro termékek

Technológia és a zene szenvedélyes szeretete

Zdzisław Hrynkiewicz-Struss-t a rockzene – és főleg a Rolling Stones – szeretete és a kimagasló zenei minőség utáni vágy ösztönözte, hogy saját erősítő gyártásába kezdje. A 70-es évek Lengyelországában alig pár ember engedhette meg magának, hogy minőségi berendezést vegyen magának. Ez azonban nem ingatta meg Struss-t, hogy otthoni használatra is a lehető legjobb hangot teremtse meg.

Audio Pro termékek

 

Ugrás a Soundastic termékekhez...