A gyártókról röviden

Myryad elektronikák

Ismerd meg a Myryad márkát!

Control4 termékek

A Myryad márkát két testvér, Chris és Dave Evans valamnt feleségeik, Sue és Lynn alapították. A cég 1995-ben kezdett el kereskedni, mely idő alatt Chris, Dave és Lynn minden idejükben Anglia déli partján fekvő Portsmouthtól nem messze található hampshire-i Waterlooville-ben.

A márka filozófiájábak egyik legfontosabb eleme az, hogy egy kiváló hangú erősítő, vagy bármi más hifi termék, tervezésénél minden apró részlet kiemelt figyelmet követel. Ha csak egyetlen kulcsfontosságú részlet kimarad, akkor a nagyszerű termékből máris középszerű lesz. A tervezőknek mindig a termékek egészét kell szem előtt tartaniuk, nem fókuszálhatnak túl sokat a "kedvenc" területükre.

A gondos és pontos mérnöki munka a csúcs-diságn felé vezető út 90%-áig képes elvinni, és enélkül a munka nélkül a design elbukna. Azonban a végső 10% az, ami megkülönbözteti a legjobb hifi márkákat. Az erősítő kritikus aspektusainak mély megértése vezethet a legjobb áramköri topológiákhoz és fizikai elrendezéshez. Emiatt is fontos hogy a termékre összességében tekintsünk. Egy erősítő és a tápellátása egy egységet alkotnak - és így is kell tervezni őket.

A hangszín egyensúlyának utolsó fontos részletei a zeneiség és hang színpadképe, melyek a legjobb erősítőket is megkülönböztetik egymástól, és nagyban befolyásolják őket a komponensek típusai és minősége.
 

Control4 termékek

A gondosan megválogatott minőségi komponensek használatát az olcsóbb termékeikből sem spórolják ki. Így például a  precíziós fémbevonatú ellenállások és prolipropilén bevonatú kondenzátorok megtalálhatóak a legolcsóbb termékeik kulcsfontosságú részeiben is. Ezeknek az alkatrészek nagyban hozzájárulnak a a nyitott és tiszta, de ugyanakkor meleg és zenei hanghoz, amit minden Myryad termék magáénak mondhat.

 

Ugrás a Myryad termékekhez...