A gyártókról röviden

Control4 otthonautomatizálás

Ismerd meg a Control4 márkát!

Control4 termékek

Az amerikai székhelyű Control4® a személyre szabott otthonautomatizálási és vezérlési megoldások vezető fejlesztője és gyártója. Eszközeivel otthona vagy irodája minden, megfelelő csatolófelülettel ellátott eszköze automatizálható, illetve a vezérlőrendszerbe integrálható. A 2003-ban alapított cég küldetésének tekinti, hogy elegáns és megfizethető árú automatizációs megoldást kínáljon otthonaink világításának, szórakoztatóelektronikai rendszerének, a zene- és videószolgáltatások integrációjának, fűtési- és hűtési rendszereinek, energiagazdálkodásának és biztonságtechnikai felügyeletének, mindezt a felhasználó lehető legnagyobb kényelmét szolgáló, egyedi igények szerint testre szabható módon. A Control4® szabadon skálázható, egyszerűen kezelhető rendszereivel az egyszobás legénylakás éppúgy automatizálható, mint egy sok tucat helyiségből álló villa, kastély, társasház, irodaház vagy akár egy egész szálloda.

Control4 termékek

A Control4® otthonautomatizálási rendszerek egyedi igények szerinti megtervezését, telepítését, beüzemelését és felügyeletét a Control4® oktatóközpontjaiban kiképzett és rendszeres frissítő tréningeket látogató épület-automatizálási szakmérnökök végzik. Ezzel garantálja a gyártó és a forgalmazó, hogy a rendszerek a felhasználó elvárásait és a telepített eszközök lehetőségeit a lehető legmagasabb szinten, a legtöbb kényelmet nyújtva, folyamatos, zavarmentes üzem mellett biztosítsák.

A Control4® meggyőződése, hogy jobbá és tartalmasabbé válhat az életünk, ha a környezetünkben lévő és általunk használt eszközök rendszert alkotva tudnak együttműködni. A Control4® által gyártott eszközök és a fejlesztőik által kidolgozott megoldások közel tízezer, harmadik fél által gyártott eszközzel – hifi-készülékkel, TV-készülékkel, házimozi rendszerrel, hűtő-fűtő, biztonságtechnikai és épület-automatizálási eszközzel és készülékkel – képesek rendszerben együttműködni. A támogatott eszközök, készülékek száma ráadásul napról-napra gyarapodik. Az egyes iparágak – világítás, energiaipar, szórakoztatóelektronika, biztonságtechnika – legjelentősebb gyártóival létesített partnerkapcsolatai révén a Control4® az okos otthon és épület-automatizálási iparág vezető vezérléstechnikai szállítójává vált. Eszközei és alkalmazásai, kidolgozott megoldásai a világon több százezer otthonban, számos irodában és szállodában teszik az ott élők életét, munkáját vagy éppen pihenését kényelmesebbé, hatékonyabbá, gazdaságosabbá és egyszerűbbé.

Control4 termékek

A gyártó termékeit a világ 91 országában több ezer rendszerintegrátor, disztribútor és viszonteladó forgalmazza. A termékek csak szakkereskedésekben kaphatók, üzembe helyezésüket csak a gyártó által kiadott jogosítvánnyal rendelkező szakemberek végezhetik el. A gyártó csak és kizárólag ezen feltételek teljesülése esetén biztosítja a termékek garanciális és garancián túli javítását és támogatását.

A vállalat központja az Amerikai Egyesült Államokban, Salt Lake Cityben van. Regionális központjai az angliai Yorkban, a kínai Shanghaiban, az indiai Bangalore-ban, a szerbiai Belgrádban, Ausztráliában Melbourne-ben, New Yorkban, Kaliforniában pedig San Jose-ban és Huntingtion Beach-en találhatók. A Control4® tulajdonosa a Snap One Holdings Corp. tőzsdén jegyzett cég, részvényeivel SNPO kód alatt a NASDAQ kereskedik.