A gyártókról röviden

Atlas Cables hifi és high-end audio kábelek prémium minőségben

Ismerd meg az Atlas Cables márkát!

Control4 termékek

Az Atlas egy rendkívül sikeres, független, brit tulajdonú vállalat. Azért tervezik és gyártják termékeiket, mert életüket a hifi és audiovizuális iparban töltötték, és még mindig végtelenül lelkesednek érte.

Néhány kivételtől eltekintve az Atlas összes termékét a skóciai Ayrshire állambeli Kilmarnockban kutatják, tervezik és gyártják.

Az Atlas Cables több mint 30 országban érhető el. A legkorszerűbb termékeik, mint például a díjnyertes Mavros és Asimi termékcsaládok a legkiválóbbak között vannak bárhol, bármilyen áron. Több elismerésben részesültek Európában, az Egyesült Államokban és Kanadában, valamint Japánban és a Távol-Keleten.

Ahogy az Egyesült Királyság HiFi Plus magazinja fogalmazott, amikor a tiszta ezüst Asimi interconnect termékünket „Az év terméke” díjjal tüntették ki:

„Nehéz nem lenyűgözve lenni az Atlas Asimi és Mavros csatlakoztatásával. Ezek ketten a legjobbak között vannak. Plusz, az mindig jó dolog találni egy igazán brit high-end terméket. Az Atlas határozottan rajta van a a high-end térképen!”