Garancia és szerviz

GARANCIA

Kérjük, hogy saját érdekében a vásárlás előtt mindig győződjön meg arról, hogy az általunk forgalmazott terméket csakis hivatalos márkakereskedőtől vásárolja meg!

Amennyiben nem hivatalos forrásból származik a termék, abban az esetben Ön nem élhet a teljes körű hazai garanciával. A nem hivatalos kereskedők ugyanis nem rendelkeznek hivatalos alkatrész utánpótlással és szakképzett szervizzel sem, így kérdésessé válik a készülék szakszerű és gyors javítása. Bizonyos esetekben a termékekhez utólag elérhetők nem automatikusan települő, ingyenes firmware frissítések is. Javasolt a frissítést a velünk szerződésben álló szakszervizzel végeztetni. Ellenkező esetben frissítési hiba miatt a felelősséget NEM vállaljuk! A nem szakszervizben történt frissítés a garanciális javításra való igényt kizárja! A szervizben történő frissítés nem minden esetben díjmentes!

Jelentősebb hivatalos viszonteladóink listáját megtalálja weboldalunk Viszonteladók listája menüpontjában. Ha nem biztos abban, hogy hivatalos márkakereskedőtől vásárol, kérjük írjon nekünk e-mailt, vagy keressen fel minket telefonon. 

Kérjük, hogy mindig győződjön meg arról, hogy a garancialevele a fentieknek megfelelően nézzen ki.

Jótállás időtartama:

  • 10 000 forint - 100 000 forint összegű eladási ár esetén 1 év,
  • 100 001 forint - 250 000 forint összegű eladási ár esetén 2 év,
  • 250 000 forint összegű eladási ártól 3 év.

 

Az általunk forgalmazott termékekhez a magyar nyelvű használati útmutatót írásos formában az általunk forgalomba hozott készülékek mellé, mint tartozékot adjuk. Digitális formában a weboldalunkról NEM tölthető le. Más forgalmazók által adott ezzel ellentétes információ a fogyasztó megtévesztése! Ilyen esetekben az ART OF SOUND Hungary Kft.-t semmilyen felelősség NEM terheli!


SZERVIZ

Garanciaidő alatt, vagy a garancia lejárta után bármilyen meghibásodás esetén kérjük, forduljon szerződéses partnerünkhöz. Ne feledje: érvényes garanciajegyét vigye magával!

Szerződéses szervizpartnerünk: 

Sekon Házimozi Szerviz Kft.

1115 Budapest, Bánk Bán utca 3


Nyitvatartás:
Hétfő: 10-17h
Kedd - Csütörtök: 9:30-17h
Péntek: 9:30-15
Szombat  - Vasárnap:  Zárva

Telefon: +36 1 229 0035

Mobil:  +3670 297-6985
E-mail: sekonszerviz@gmail.com

Oldal tetejére