A gyártókról röviden

Bluestream audio és videó elektronikai kiegészítők

Ismerd meg a Blustream márkát!

Blustream termékek

Az ausztráliai Melbourne városában alapított Blustream céget sok ambícióval megáldott, nagy terveket szövő AV termékfelelősök csapata hozta létre. Mindegyikük többéves tapasztalatra tett már szert a szórakoztatóelektronikai és a multiroom rendszerek tervezése, gyártása és forgalmazása terén. A cég elsődleges célterülete a minden más hasonló rendszernél többet nyújtó HDMI jelelosztó és jeltovábbító rendszerek fejlesztése és gyártása. Olyan termékeket hoztak és hoznak folyamatosan létre, amely elsősorban az építészek és a rendszertelepítők feladatait teszi könnyebbé és áttekinthetőbbé, de emellett számos olyan szolgáltatást nyújtanak, amelyek az ilyen eszközöket használók részére biztosítanak azonos árban lényegesen több értéket és kényelmi szolgáltatást.

Blustream termékek

A cég fejlesztő csapata három földrészen tevékenykedik, így közvetlen visszajelzést kaphatnak a világ legjelentősebb piacainak elvárásairól, igényeiről, tapasztalatairól. Munkájuk eredményeként olyan termékek sora született meg és jön létre folyamatosan, amelyek a világ minden táján jól használhatók, bármilyen környezetben növelik az AV rendszerek sokoldalú felhasználhatóságát.

A cég egyik regionális központja Ausztráliában, Melbourne-ben, másik regionális központja pedig az angliai Nottingham városában van. Mindkét területi központban magasan képzett, nagy tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező mérnökök és rendszerfejlesztők tudnak valós időben, időeltolódás nélkül támogatást nyújtani a Blustream rendszert telepítők, üzemeltetők és felhasználók számára.

Ugrás a Blustream termékekhez...