A gyártókról röviden

Triad hangfalak, hangszórók és hangsugárzók

Ismerd meg a Triad márkát

TRIAD termékek

Az amerikai Triad cég célkitűzése, hogy olyan beépíthető hangszórókat tervezzen és gyártson, melyek lehetővé teszik a kimagasló minőségű hang tökéletes integrálását bármilyen környezetbe. Egyedi megoldásaikkal szembemennek a „sütőforma” alapján készült termékek világával.

Prémium minőségű termékeiket azoknak kínálják, akik nem elégszenek meg az „elég jó” beépíthető hangszórókkal, és valami igazán innovatív megoldást keresnek otthonukba. Hangszóróik személyre szabhatóságával garantálják, hogy azok bárhol telepíthetők legyenek.

Vallják, hogy az ügyfél csak akkor lesz igazán boldog a választásával, ha a rendszert megfelelően kigondolták, megtervezték, telepítették és a használatát el is magyarázták. A Triad pontosan ezért kínál kimagasló gyártói támogatást, és termékeit is kizárólag a legjobb egyedi telepítéssel foglalkozó partnerein és elismert CEDIA tagokon keresztül értékesíti.

A Triad a lehető legteljesebb élményt biztosítja az ügyfelei számára a vásárlás előtt, közben és akár évekkel utána is.

TRIAD termékek

 

A hangszórók egyedi gyártásában nem ismernek kompromisszumot. Az egyedi igényeknek megfelelő kivitelezés mellett az audiofil hangzást is kötelességüknek érzik biztosítani, és mindezt úgy, hogy termékeik szinte láthatatlanul belesimuljanak környezetükbe. A legtöbb hangszórómodellt az Egyesült Államokban található Portland-ben kézzel készítik egyedi megrendelés alapján. Az ügyfél minden esetben a legújabb és legnaprakészebb modellt kapja, és nem valami olyat, ami évek óta pihen a polcon. A hangszórókat nem csupán összeszerelik, hanem az igényeknek megfelelően megtervezik és személye szabják azokat.

 

Essen a választás az InWall, OnWall, InCeiling vagy InRoom változatok bármelyikére, a hangzás minden esetben ugyanolyan kimagasló minőséget fog képviselni, ezzel a lehető legnagyobb szabadságot biztosítják az elhelyezés szempontjából. De nem csak az elhelyezés szabható ennyire személyre, hanem a hangszóródobozok színe (akár megadott színminta alapján) és mérete is.

Végső céljuk, hogy túlszárnyalják ügyfeleik elvárásait, és a legjobb hanggal, megjelenéssel és értékkel örvendeztessék meg őket. Biztosak benne, hogy ügyfeleik el lesznek ragadtatva a telepített Triad rendszerüktől.

 

Ugrás a TRIAD termékekhez...