A gyártókról röviden

Magnat hangfalak, hangszórók és hangsugárzók

Ismerd meg a Magnat márkát!

Magnat termékek

Magnat. Maga a hang

A Magnat név már évtizedek óta a hamisítatlan, tiszta hangzáshoz vezető út szinonimájává vált. A cég ezen az úton haladva mind az otthoni, mind az autó-HiFi területén számos legendás terméket hozott forgalomba, ezzel világszerte új szabványt teremtett a valódi hang reprodukálása terén. A Magnat mai aktuális termékválasztéka is ezen törekvés jegyében született, újításaival, újszerű megoldásaival folyamatosan az akusztikai fejlesztés eddig ismert határait feszegeti. A Magnat történetében számos legendás termék született, amelyeket azonban az idők során újabb, de nem kevésbé jelentős termékek váltottak le. A márka születésének első pillanatától kezdve úttörő utat járt be a tiszta hangzás, a konzekvens és precíz termékfejlesztés, a tisztességes, minőségi termékeket létrehozó gyártás és a megszületett termékek hangzáskarakterének egységessé tétele terén. Ahogy az úttörő években volt, a szakembereink számára még ma is kompromisszumoktól mentes következetes feladatot jelent egy-egy új hangsugárzó, vagy Magnat-termék létrehozása.

Magnat termékek

Legendássá vált Magnat-termékek

A 70-es évek szenzációja volt a stabil alumínium öntött hangszórókosár, az All Ribbon termékcsalád bevezetése és a gyakorlatilag tömeg nélküli plazma magassugárzó kifejlesztése. Az All Ribbon 10 a bevezetése évében, 1978-ban az osztálya legnagyobb darabszámban eladott termékévé vált.

Mobillá váltak a Magnat-termékek

Már 1983-ban megtette az első lépéseket a Magnat az aut-HiFi termékek akkor még igen dinamikusan növekvő piacán. A 80-as évek közepére már a forgalomban lévő autók igen nagy hányadának kalaptartóját díszítették a Magnat Car 5 autó-HiFi hangszórók. A mind szélesebb termékválasztékot felölelő otthoni HiFi hangsugárzók mellett a cég forgalmának meghatározó hányadát adták hosszú éveken át az autó-HiFi termékek.

Magnat termékek

Csak a hang számít

A Magnat formaterv letisztult, időtlen és a színezetlen hang megszólaltatását legjobban szolgáló tökéletes formát eredményező vonalakat jelent. Elég, ha belelapozik a katalógusunkba, vagy felkeresi valamely viszonteladónk bemutatótermét, maga is meggyőződhet arról, hogy hangsugárzóink, hangszóróink és szórakoztatóelektronikai készülékeink milyen mértékben felelnek meg a szigorú elvárásainknak és célkitűzéseinknek.

Már több mint 40 éve létezik a Magnat – tovább él a legenda

A Magnat napjainkban nemzetközileg elismert gyártóként a világ több mint 50 országában értékesíti az igen széles termékválasztékát. Az otthoni szórakoztató elektronikai termékei az ultrakompakt házimozi rendszerektől a napjainkban mindinkább keresett hangvetőktől aktív hangrendszerektől a csúcsminőségű állódobozokig és az igényes szórakoztatóelektronikai készülékekig terjed. A cég kezdetétől fogva számos hazai és nemzetközi elismerést kaptak a termékei, nagynevű szaklapok által végzett tesztek sorozata igazolja termékek kiválóságát, valamint számos gyártási szabadalma bizonyítja a kutató-fejlesztő csapata hatékonyságát. A Magnat Quantum Edelstein új termékkategóriát teremtett a kicsi, de igen kifinomult polcsugárzók terén – sikerét számos teszteredmény is igazolja. Ez is azt bizonyítja, hogy a fejlesztőink számos termékötletéből válnak nemzetközileg is sikert sikerre halmozó termékek és válnak évtizedeken át eredménynek számító terméklegendává – elsősorban a csúcsminőségű termékek között. A felső kategóriás Quantum Signature hangsugárzó család és az RV3 hibrid sztereo erősítő volt a 40 éves cégjubileum két abszolút sikerterméke, ezek a termékek még ma is a legkeresettebb Magnat termékek között vannak.

Magnat termékek

Fejlesztő- és gyártóműhelyeink továbbra is mindent megtesznek azért, hogy a legenda tovább éljen és folytatódjék termékeink sikertörténete. Új eljárásokkal, új területeken jelennek meg sorra olyan Magnat-termékek, amelyek közül nem egy megérdemelten gazdagíthatja majd a legendás hangsugárzók és szórakoztatóelektronikai termékek hosszú sorát.

2014. szeptemberében a Magnat egy új termékkategóriában jelent meg hangos sikerre számító termékekkel: A „Magnat LZR“ fejhallgató választék fejlesztése során a legmodernebb lézeres méréstechnikát is segítségül hívtuk. A fejhallgatók gyártásához csak a legjobb minőségű anyagokat használjuk, így megalapozott a remény, hogy ebben a termékkategóriában is újabb Magnat-legenda születhet.

Hasonlóan hangos sikert váltott ki a cég termékválasztékában először 2016-ban megjelent vezeték nélküli, aktív elektronikával egybeépített asztali és padlón, vagy állványon álló Magnasphere hangsugárzó család, valamint a CS-sorozatú kompakt, vezeték nélküli aktív Magnat hangsugárzók egyre növekvő választéka.

Magnat termékek

Tovább folytatódik a sikertörténet

A rengeteg termékújítás, az elmúlt évtizedek sikertörténetei és apróbb kudarcai is mindig egy közös célt szolgáltak és szolgálnak ma is: Küldetésünk, hogy a Magnat készüléktulajdonosokat audiofil igényességű csúcstermékekkel tudjuk megörvendeztetni. Éppen ezért mind a mai napig valamennyi Magnat termékünket Németországban, a cégcsoporthoz tartozó laboratóriumokban fejlesztjük és teszteljük. A vállalat jelenlegi székhelye a Köln melletti Pulheim városkában található, 1993. óta itt futnak össze a fejlesztés, a gyártás és a forgalmazás, a marketing támogatás szálai. Mindegy, hogy műszaki fejlesztésről, logisztikai szolgáltatásról, értékesítésről, vagy marketingről legyen is szó – itt dobog a Magnat szíve.

Ugrás a Magnat termékekhez...