A gyártókról röviden

Cambridge Audio elektronikák, erősítők, hálózati lejátszók
és CD lejátszók prémium minőségben

Ismerd meg a Cambridge Audio márkát!

KEF termékek

A hangzás mesterei: Cambridge Audio bemutatkozás

Az angol Cambridge Audio már több mint 50 éve a megengedhető, ugyanakkor kiválló minőségű audio komponensek egyik vezető gyártója.  Céljuk, hogy elérhetővé tegyék a zene szerelmesei számára a kiváló minőségű hangzást, és hogy a leginnovatívabb technológiákat közvetítsék ügyfelik felé. Termékeik kiemelkednek az ár-érték arányukkal, és minden egyes termékük a legmagasabb minőséget testesítik meg.

Örökség és hagyomány: Cambridge Audio múltja

 A Cambridge Audio-t 1968-ban alapították és első termékük a P40 Stereo Amplifier ezzel indult be az évtizedek óta tartó díjnyertes termékek sora. A vállalat megalapítása óta folyamatosan azon dolgoznak, hogy kiváló minőségű hangot kínáljanak az ügyfeleiknek. Az elmúlt évtizedek során megszerzett tapasztalatok és tudás alapján mára a Cambridge Audio a megbízhatóság és a minőség szinonimája lett az audiotermékek világában.

KEF termékek

Digitális zenei forradalom: Cambridge Audio a jelenben

A Cambridge Audio ma is a legújabb technológiákat és dizájnokat használja fel termékei fejlesztése során, hogy lépést tudjon tartani a digitális kor kihívásaival. Termékeik között megtalálhatóak vezetékes és vezeték nélküli hangrendszerek, sztereó erősítők, hálózati lejátszó, CD-lejátszók, DAC-ok, hangszórók és fejhallgatók, melyek mindegyike a legmagasabb minőséget képviseli.

KEF termékek

Innováció útján: Cambridge Audio és a hangzás jövője

A Cambridge Audio jövője a folyamatos innováció és a zenei élmények megújítása felé vezet. A tervezőcsapatuk és mérnökeik elkötelezettek abban, hogy továbbra is új és izgalmas termékeket hozzanak létre, amelyek megfelelnek az ügyfelek elvárásainak és az állandóan változó piaci trendeknek. A céljuk, hogy a Cambridge Audio továbbra is a legjobb választás legyen a zene szerelmesei számára, és hogy elősegítsék a hangtechnológia új korszakának eljövetelét.

KEF termékek

 

Ugrás a Cambridge Audio termékekhez...