A gyártókról röviden

 

Black Nova luxus keypad-ek és okos kapcsolók

Ismerd meg az Black Nova márkát!

Black Nova termékek

A Black Nova egy milánói székhelyű, olasz vállalat, amely a tiszta dizájnra, prémium technológiákra és folyamatos innovációra összpontosít.

A Black Nova "Smart Design" kollekciói Olaszországban készülnek, és merész egyediséget és a kifinomult olasz dizájnt képviselik. Termékeik luxus anyagok felhasználásával, a részletekre való szüntelen figyelemmel készülnek, szuem előtt tartva a személyre szabhatóságot.

Black Nova márka- és technológiafüggetlen, ami lehetővé teszi, hogy a Smart Design Keypadok dizájn tárgyakká váljanak. amelyek nem kapcsolódnak semmilyen konkrét technológiához vagy vezérlőplatformhoz. Ennek eredményeként a Black Nova már globálisan is egyre ismertebb és elismertebb referencia-márkává nőtte ki magát a Smart Design Billentyűzetek terén.

Ez az eredmény az Európában és Ázsiában tevékenykedő sokszínű csapatuk kemény munkájának és kivételes tehetségének bizonyítéka. És végül, de nem utolsó sorban, a Black Nova büszkén támogatja a körkörös gazdaságot és ösztönzi az öko fenntarthatóságot.