Legfrissebb híreink

Az OTL Technologies fejhallgatók kész hadával készül az utolsó negyedévre

2021. 10. 28.

Az OTL Technologies egyedülálló módon idén több – összesen hat! – új termékszériával is jelentkezett, a mikrofonos fejhallgatóktól egészen a karaoke mikrofonokig. Az új termékek között a kisgyerekektől a felnőttekig mindenki megtalálhatja a kedvére valót.

 

Az OTL Technologies kisgyerekek és tinédzserek számára tervezett, licencelt fejhallgatók gyártásával foglalkozik. Olyan ikonikus márkák licenceinek vannak a birtokában, mint – a teljesség igénye nélkül - a Pokemon, L.O.L. Surprise!, PAW Patrol, Harry Potter, Peppa Pig, Baby Shark, Hello Kitty, DC Comics, Super Mario, Zelda és Animal Crossing.

Minden terméküket a svájci illetőségű SGS, a világ legnagyobb független minőségellenőrző és tanúsító testülete, teszteli Kínában és az Egyesült Királyságban. Termékeik biztonságos használata teljeskörűen tesztelt. Ez azért is fontos, mert azokat elsősorban gyermekek számára készítik, és ezért biztosítaniuk kell, hogy azok megfeleljenek az elvárásoknak.

Idén már jelentkeztek új termékkel, a kisiskolásoknak tervezett mikrofonnal is ellátott Interactive névre keresztelt fejhallgató sorozattal, ami tanuláshoz vagy akár játékhoz is ideális választás lehet. Erről bővebben itt olvashattok.

Gaming fejhallgatók

Most azonban az új mikrofonos fejhallgatóikkal a kicsit idősebb korosztálynak szeretnének kedvezni egyből két szériával is, melyek a főleg videójátékokhoz tervezett Pro G1 és Pro G4 Gaming fejhallgató szériák. A legfőbb különbség közöttük, hogy míg a G1 fejhallgató ovális, addig a G4 kerek formát kapott, és persze az elérhető minták sem egyformák, így sokaknál ez fogja eldönteni, hogy melyik lesz a szimpatikusabb. A G4 valamivel robosztusabb is lett köszönhetően a vaskosabb fejpántnak. Mindkét változat rendkívül kényelmes fülpárnát és párnázott fejpántot kapott, és az ízlés szerint levehető mikrofonjuk tiszta beszédhangot biztosít. A csatlakozásról 3,5 mm-es jack gondoskodik. Az elérhető mintákat itt lehet csekkolni: Pro G1, Pro G4.

Audio Band fejhallgatók

Az OTL újdonságai azonban messze nem értek véget. Az angol gyártó a fejhallgatók világában egyedi megoldásként fejhallgatóként használható fejpánttal rukkolt elő, mely szériájuk az Audio Band nevet kapta. A hároméves kortól ajánlott Audio Band kényelmes és meleg fejpántjába két vékony, a gyerekek számára korlátozott hangerőjű hangszóró került, melyek tetszés szerint kivehetőek, így a pánt bármikor ki is mosható. A fejpánt mérete természetesen állítható, ezzel is biztosítva a rövid- vagy akár hosszútávú kényelmet. A 3,5 mm-es jack kábelnek köszönhetően pedig a legtöbb eszközzel gond nélkül használható. A mintákat itt tudjátok megnézni.

True wireless fülhallgatók

És még mindig van újdonság az OTL idei kínálatában! Ez pedig nem más, mint a manapság oly nagy népszerűségnek örvendő true wireless, azaz igazi vezeték nélküli fülhallgató sorozat. A népszerű licencek, mint a Pokemon, Zelda, DC Comics természetesen itt is megtalálhatóak a kis fülhallgatókon, és a töltésre is szolgáló tokon. A forráshoz való csatlakozásról 5.0-ás Bluetooth gondoskodik. A könnyen elsajátítható érintős vezérléssel pedig egyszerűen elindítható vagy megállítható a lejátszás, léptethető a lejátszott zene, fogadható a bejövő hívás vagy akár elérhető Siri, Bixby vagy a Google Assistant. Az OTL True Wireless sorozata ezekkel a mintákkal kerül forgalomba.

Karaoke mikrofonok

Végül, de nem utolsó sorban az OTL kínálata egy teljesen új kategóriával, karaoke mikrofonokkal is bővült. A kisebbek – vagy akár nagyobbak – bulijain várhatóan nagy népszerűségnek fognak örvendeni, és segítségükkel egy kis időre bárki szupersztárrá válhat. Csupán csatlakoztatni kell Bluetooth-on a megfelelő forráshoz – okostelefonhoz vagy tablethez – amin csak el kell indítani a zenét, ami a mikrofonnal egybeépített hangszórókon fog megszólalni a kis sztárjelöltek hangjával együtt. A beépített akkumulátornak köszönhetően akár egy négyórás előadás-maraton sem lehetetlen. Mintákban itt sem lesz hiány, katt ide!

 

Az OTL újdonságai hamarosan az ART OF SOUND kínálatában is megtalálhatóak lesznek!

Oldal tetejére