Legfrissebb híreink

Gyerekeknek tervezett mikrofonos fejhallgatókkal – az Interaktív sorozattal – bővül az OTL Technologies kínálata

2021. 09. 24.

Az elsősorban gyermekeknek szánt licenszelt fejhallgatókat gyártó angol illetőségű OTL Technologies a hagyományos vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatóinak választékát most nyáron mikrofonos modellekkel is bővíti, ami jó választás lehet tanuláshoz, játékhoz, zenehallgatáshoz és filmnézéshez egyaránt.

 

Az OTL Interaktív fejhallgatói a háromévesnél idősebb gyerekek számára ajánlottak, és az alkalmazott hangerőkorlát miatt használatuk teljesen biztonságos a számukra, legyen szó e-tanulásról vagy játékidőről.

A fejhallgatón levehető Boom mikrofon kapott helyet, ami tiszta vételt biztosít a háttérzaj megfelelő szűrése mellett. A fejhallgatók hallásra biztonságos hangerejének beállításához két hangerőkorlát – 85 dB és 94 dB – áll rendelkezésre, melyek környezettől függően válthatóak. A kényelemről puha fülpárnák és állítható fejpánt gondoskodnak, míg a csatlakozásról egy másfél méter hosszú 3,5 mm-es jack kábel.

A fejhallgatók minden 3,5 mm-es jack csatlakozóval rendelkező eszközzel használhatóak, mint az iPad-ek, ipod-ok, tabletek, handheld játékok, tanulóeszközök, Xbox, PS4, 2Ds XL és Nintendo Switch.

Az új OTL Interactive fejhallgatószéria L.O.L. Surprise!, Animal Crossing, Batman, Harry Potter, Nintendo Zelda, Nintendo Mariokart és Pokémon Pikachu mintákkal lesz elérhető.

 

Technikai specifikációk

Hangszórók: 40 mm
Frekvencia tartomány: 20 Hz – 20 kHz
Impedancia: 32 ohm
Érzékenység: 85 dB vagy 95 fB
Teljesítmény: 50 mW
Névleges teljesítmény: 5 mW
Csatlakozó: 3,5 mm jack
Kábel hossza: 1,5 m
Oldal tetejére