Legfrissebb híreink

Új CI végerősítőkkel és egy új party hangszóróval jelentkezett az Artsound

2022. 08. 19.

A belga illetőségű, főleg CI megoldásaikról és Bluetooth hangszóróiról ismert Artsound három új végerősítővel jelentkezett , melyek rackelhető kialakításukkal főleg az egyedi telepítéseknél lehetnek majd népszerűek. A hordozható szórakozást kedvelők számára pedig egy nagyteljesítményű, igazi bulifelelős rendszert is bejelentettek.

 

Az új PRL sorozat

PRL-1502 (2-csatornás végerősítő)

Extra erő kompakt csomagolásban. A PRL-1502 egy professzionális 2-csatornás erősítő, amit egy rendkívül kompakt, 19”-os 1U mérető dobozba szereltek. A magas hatásfokú D-osztályú erősítő alacsony torzítást és magas teljesítményt – 2 x 150W (4Ω) vagy 2 x 75W (8Ω), vagy 300 W hídba kötve – biztosít, amihez alacsony hőleadás társul. A bemenetet két kombó XLR/jack csatlakozó biztosítja, míg a kimenetek listáján 2 x 2-pin euroblock és 2 x speakon csatlakozó szerepel. APRL-1502-t túlfeszültség, rövidzár és túlmelegedés-védelemmel is ellátták

A gyártás egész folyamatát Európában végzik, és minden lényeges komponens is Európából származik. Az Artsound így új PRL erősítőinek gyártásával a környezetvédelemhez és a helyi foglalkoztatáshoz is szeretne hozzájárulni amellett, hogy termékeivel tartós és tisztán hallható minőséget hoznak létre.

PRL-1504 (4-csatornás végerősítő)

A PRL-1504 a PRL-1502-es végerősítő négycsatornás változata. A teljesítménye így már 4 x 150W (4Ω) / 4 x 75W (8 Ω), ami hídba követve 2 pedig x 300 W. A csatlakozók is nagyobb számban állnak rendelkezésre, 4 x combo XLR/jack bemenet valamint 4 x 2-pin euroblock és 2 x speakon kimenet található rajta.

PRL-3002 (2-csatornás végerősítő)

A PRL-3002 egy igazi nagyteljesítményű kétcsatornás végerősítő, ami a 2 x 300W (8Ω) teljesítménye is kiválóan tükröz. A bemeneteket a PRL-1502-höz hasonlóan 2 x combo XLR/jack biztosítja, míg a kimeneti oldalon 2 x 2-pin euroblock és 2 x speakon található.

 

Az új PWR09

A PWR09 egy olyan hordozható kétutas baszreflex hangsugárzó, ami 160 wattos teljesítményét sokoldalúsággal párosítja. Az erőteljes két darab 6,5”-os polipropilén mély hangszórójával és két darab 2” titánium magassugárzójával valamint a fény-showjával minden érzéket stimulál akár a házon kívül is! Közel 66 cm magassága ellenére akárhova könnyen magunkkal vihetjük -ezért raktak rá egy masszív fület – és bárhol használhatjuk állvánnyal vagy állvány nélkül.

Meg lehet szólaltatni Bluetoothon vagy RCA kábelen keresztül és akár mikrofont is lehet rá csatlakoztatni. A közönség már azelőtt fel fog figyelni, mielőtt annyit mondanánk, hogy „teszt”. A buli pedig akár késő estig is eltarthat köszönhetően: a két darab 4500 mAh akkumulátor akár egész nap bírja, de közepes hangerő 8 órát biztos. És ha még ez sem lenne elég, akkor két PWR09 között vezeték nélküli kapcsolatot lehet beállítani.

Oldal tetejére