Legfrissebb híreink

Megjelent az System Audio Cockpit alkalmazása

2022. 01. 20.

A SA Cockpit egy egyszerű de nagyszerű applikáció, ami a Stereo Hub és SA legend silverback vezérlőközpontjává alakítja az okostelefonunkat.

Az utóbbi években több EISA díjat is bezsebelő dán hangfalgyártó egy új és sokoldalú applikációval rukkol elő, amivel könnyedén elérhetőek lettek az otthoni hálózathoz csatlakozó SA termékek.

 

Az alkalmazás az alábbi funkciókkal rendelkezik:

  • Távirányító többek között hangvezérlés, bemenetválasztó és ki-/bekapcsolási opciókkal.
  • Hangszórók és a hang multi-room vezérlése
  • Streaming szolgáltatók zenéinek lejátszása
  • 2-8 darab silverback hangszóró csoportba rendezése zenéhez vagy Dolby Atmos házimozihoz
  • Akusztikai kalibráció az SA Room Service-el
  • Manuáis hangszínszabályozás
  • Támogatási szolgáltatások: hangszórók és távirányító vezeték nélküli csatlakoztatása, rendszerbeállítások ellenőrzése és üzenetküldés a System Audio supportnak.

Minden funkció integrálva

A Cockpit elérhetővé teszi a vezeték nélküli SA hangrendszerek minden vezérlési funkcióját az okostelefonról. Nem kell távirányítót keresgélni, mert az ott van az SA Cockpit alkalmazásban. Ha egy másik helyiségben szeretnénk zenét hallgatni, akkor az SA Cockpitet használva átirányíthatjuk oda a zenét. Az alkalmazáson keresztül lejátszhatjuk a streaming szolgáltatóink zenéit is, optimalizálhatjuk a hangot a szoba akusztikájához vagy finomhangolhatjuk a hangzást manuálisan is. Az SA Cockpittel a komplett rendszer beállítása is egyszerű, de az applikáción belül akár segítséget is lehet kérni az SA ügyfélszolgálattól.

Nagyszerű digitális előnyök

Az SA Cockpit betekintést nyújt a jövő eszközeinek designjába. Korábban azért vettünk egy új teszközt, hogy új funkciókat érhessünk el, amihez szükség volt a fizikai termékre és annak szállítására, azonban már nem feltétlenül szükséges ez a megközelítés. Digitális világunkban alehetőségeket nem korlátozza a fizikai világ. Az SA Cockpit más feladatokat lát el, mint egy fizikai termék, és nem igényli bolygónk nyersanyagait vagy külön szállítást, hogy elérhetővé váljon. Frissíthető és minden új fejlesztés azonnal elérhető minden felhasználó számára. A System Audio digitális világában a hang a lehető legnagyobb figyelmet kapja, és azt a System Audio úgy juttatja el számunkra, ahogy azt a művészek is szánták.

Az applikáció első körben iOS-re lesz elérhető, majd később Androidra is. Az Android változathoz egy külön vezeték nélküli mikrofon is szükséges lesz, ha az akusztikai hangolás lehetőségét is el szeretnénk érni. Ezzel kapcsolatban a gyártó hamarosan bővebb információkkal fog jelentkezni.

Forrás

 

Oldal tetejére