Legfrissebb híreink

Megjelent az Artsound Brainwave fej- és fülhallgató család

2021. 11. 30.

A főleg falba és mennyezetbe építhető hangszóróiról ismert Artsound az év végére négy különböző fej- és fülhallgató modellel rukkolt elő, a true wireless fülesektől egészen az aktív zajszűrős fejhallgatókig.

 

Brainwave01

A Brainwave01 true wireless fülhallgatókat csúcs technológiákkal pakolták meg. Optimális viselési kényelmet nyújtanak. A beépített EQ és mikrofon kiegyensúlyozott hangot garantálnak, ami egyaránt előhozza a magasakat és mélyeket. A kényelmes érintésen alapuló vezérléssel könnyedén válthatunk a lejátszási listánk és a telefonhívás között. Ezeket a Brainwave fülhallgatókat alig lehet érezni a fülben, olyan könnyűek. Ráadásul még nedvességállóak is. Hogy biztos minden fülhöz passzoljanak több szilikon dugót is adnak hozzájuk. A fülhallgatók 4 óra zenehallgatást biztosítanak, míg a stílusos tok, ami egyben a töltő is, ezt további 12 órával bővíti ki.

 

Brainwave03

Az Artsound-nál úgy vélik, hogy a jobb hang a nagyobb csenddel kezdődik. Ezt szem előtt tartva született meg a Brainwave03, ami a legmodernebb zajszűrő technológiát és a két mikrofonos rendszert kombinálja a kifinomult EQ-val. Ennek eredményeként pedig kimagaslóan tiszta magas és mély hangokkal képes operálni, hiszen még a zavaró külső zajokat is kiszűri. A zene és hívások közötti váltás a lehető legegyszerűbb hála az érintős vezérlésnek. A Brainwav03 is nedvességálló, és viselésük szintén rendkívül kényelmes, amiről a választható méretű szilikon dugók is gondsokodnak. Az akkumulátoridő pedig 4+12 óra, akár a Brainwave01-nél.

 

Brainwave05

A Brainwave05 on-ear azaz fülre helyezhető formában nyújt vezeték nélküli szabadságot és kitűnő hangminőséget. Már az is kész csoda, hogy ilyen sok technológiát tudtak a 140 g-os fülhallgatóba préselni. A beépített hangszórók tiszta, erőteljes és mindenek fölött meleg hangzást biztosítanak alacsony és magas hangerőn is. A hangerőt, számok közti léptetést és telefonhívások fogadását a fülhallgatón elhelyezett kézre eső gombokkal vezérelhetjük. Ráadásként a beépített mikrofon kristálytiszta beszédhangot biztosít. A Brainwave05 fejpántja strapabíró, ugyanakkor olyan kényelmes, hogy nem csoda, ha elfelejtjük, hogy a fejünkön van.

 

Barainwave07

A Branwave07 over-ear – a füleket teljesen befedő – fejhallgató lenyűgöző hangminőséggel szolgál, ami részben az aktív zajszűrésnek is köszönhető, ami semmilyen interferenciát sem tolerál. A kettős mikrofon érzékel és kímélet nélkül semlegesít minden háttérzajt. Ha hallani szeretnénk a környező hangokat, akkor egyetlen gombnyomással átválthatunk takarékos módra. A designnál a mérnökök tökéletes munkát végeztek az anatómiánknak való megfelelés terén is. Strapabíró anyagokkal és extra-puha fülpárnákkal dolgoztak, melyek külső részén helyezték el a vezérlő gombokat. A Brainwave07 kristálytiszta hangját ráadásul akár 35 órán át élezhetjük akárhol, akármikor.

 

Az Artsound Brainwave fej- és fülhallgató szériája már megtalálható kínálatunkban.

 

 

Oldal tetejére