Legfrissebb híreink

Itt az új Kordz Bravo, a világ legelenállóbb 2.1-es Ultra High Speed HDMI kábele

2021. 09. 24.

Megjelent a Kordz Bravo Ultra High Speed (azaz ultra nagy sebességű) 8K és minden más 2.1-es fícsör támogatására képes HDMI kábele. A Bravo tökéletesen képviseli a Kordz „Kapcsolat. Biztosítva. mottóját az erős anyagok használatával és az innovatív designnal, annak érdekében, hogy megteremtsék a világ legmegbízhatóbb HDMI kábelét.

A Bravo ellenálló és erős, de a gondos tervezésnek köszönhetően rugalmas is. Megtalálható benne a Kordzra jellemző tervezés és gyártási folyamat minden sajátossága, amit közel nyolc éve finomítanak. Ez a lehető legkönnyebb kábel, ami nem áldoz fel semmit a HDMI 2.1 jellemzői közül, és alkalmas dedikált játékosok számára, házimozirendszerekben és lényegében bárhol, ahol számít a kiegyensúlyozott video immerzió.

Egy olyan kábel volt a cél, ami a felhasználók számára egyszerű plug-and-play, és annyira megbízható, hogy a csatlakoztatás után egyszerűen meg is feledkezhetnek róla.

„Nagyon büszke vagyok, hogy végre bejelenthetem a Bravo megjelenését”, mondta James Chen, a Kordz ügyvezető igazgatója. „Már készült egy ideje és mindenkinek köszönöm a türelmet. A Bravo HDMI kábel egy magas szinten teljesítő, a HDMI Licensing által ’Ultra High Speed’ hitelesített kábel és minden HDMI 2.1-es fícsört támogat. A legújabb gyártási technikákkal készül, amiket a Kordz több, int 15 évig tökéletesített, és a legmagasabb minőségű anyagokat. Ahogy az emberek azt már a Kordztól várják, a Bravot a világ legmegbízhatóbb HDMI kábelének készül, és ezt magabiztosan támogatjuk az élettartam garanciánkkal.”

Az Ausztráliában 2003-ban alapított Kordz elkötelezett a praktikus ugyanakkor elegáns design sztenderdje mellett, amihez kimagasló gyártás társul, világszerte minőségi csatlakozókat kínálva. A részletek és a precíziós mérnöki munka iránti figyelme, valamint az iparág tanítása irányába tanúsított elkötelezettsége miatt a Kordz egy nemzetközileg elismert és több díjat is elnyert márka.

A Kordz kiaknázza a kutató és fejlesztő létesítményeit Ausztráliában és Taiwanban, hogy erős csatlakozási megoldásokat tervezzen a hatékony kereskedelmi installációkhoz és telepítési időtartalmak érdekében, miközben ragaszkodik a szigorú nemzetközi szabványokhoz is. „Kordz” dedikációja és következetessége idővel sok azonos gondolkodású kapcsolatot eredményezett, ami nagyban hozzájárult a tudásbázisához, fejlesztési profiljához és kiszolgálási képességéhez. Ezek közé a kapcsolatok közé tartozik többek között a Quantum Data & Murideo HDMI tesztkészülék gyártó, a HDMI Licensing and Authorised Test Centres (ATCs), és Jeff Boccacio –DPL Labs elnke.

Az új Kordz HDMI 2.1 kábelek rövidesen rendelhetőek lesznek az AIDA Audió kínálatában.

 

 

Oldal tetejére