Legfrissebb híreink

Itt az új Audio Pro Link 2! Multi-room streaming a régi audio rendszereken

2022. 10. 12.

A Link 2 egy rendkívül okos kis zene streamer and multi-room lejátszó. Egy egyszerű és elegáns megoldás, hogy egy régi audio rendszert (lemezjátszót, CD-lejátszót vagy aktív hangszórókat) az új multi-room rendszerhez csatlakoztassuk, AirPlay 2, Google Cast vagy Audio Pro saját multi-room appján keresztül. Csatlakoztatható hozzá aktív hangszóró, hifi rendszer vagy akár AV erősítő is.

Az okos kis Link 2 a rendkívül népszerű Link 1 továbbfejlesztett verziója. A Link 2-nek több kimenete van, mint elődjének (ezek az RCA vonalkimenet, valamint optikai és koax digitális), melyeken keresztül számos streaming szolgáltató zenei választékának a streamelésére nyílik lehetőség közvetlenül a régi hifi rendszerre. A bemenetek lehetővé teszik, hogy a zenét lemezjátszóról (előerősítős), CD-lejátszóról vagy USB-s adattárolóról streamelhessük tovább az új multi-room hangszóróknak. Ez nem más, mint az old school találkozása a new schoolal. A vonalkimeneten keresztül még csatlakoztatott aktív hangszórók vagy vég erősítő hangereje is vezérelhető.

A Link 2 tetjén 4 preset gomb található, melyeken keresztül könnyen elérhetőek az elmentett lejátszási listák vagy rádióállomások. Applikáció nélkül, egyetlen gombnyomással. Az új Link 2 ráadásul 2,4 és 5 GHz wifin is működik.

A támogatott streaming szolgáltatók között megtalálható az Amazon Music, Deezer, iHeart Radio, Napster, Qobuz, QQ Music, Spotify, Tidal, TuneIn, VTuner és még rengeteg más Google Caston és AirPlay 2-n keresztül.

 

A Link 2 hamarosan rendelhető!

Oldal tetejére