Legfrissebb híreink

Lenyűgöző hangot és lélegzetelállító élményeket ígérve érkezik a KEF LSX II vezeték nélküli hangrendszer

2022. 06. 09.

A KEF LSX II-est a díjnyertes LSX-re építve több frissítéssel is megpakolták, köztük új csatlakozási opciókkal és bővített streaming szolgáltató választékkal.

 

A KEF 60 évnyi tapasztalatából merítve az LSX II a díjnyertes LSX széria továbbfejlesztett változata. Az elismert iparművész Michael Young designját tovább örökítve az LSX II technológiai újításokkal és páratlan kezelhetőséggel emeli újabb szintre a zenehallgatás élményét.

Az LSX II a plug-and-play hangszórók következő generációját testesíti meg, köszönhetően olyan fícsöröknek, mint a W2 vezeték nélküli rendszer, a számos csatlakozási lehetőség, a KEF Connect applikáció és a rengeteg streaming opció, melyek könnyen és egyszerűen elérhetőek. Csatlakoztatható tévéhez, laptophoz, játékkonzolhoz vagy akár lemezjátszóhoz is.

A KEF kiváló mérnökeinek hála az új LSX II is élvezheti a gyártó megannyi úttörő fejlesztéseinek az eredményeit. Ezek közé tartozik a KEF 11. generációs Uni-Q meghajtója, vagy a többek között a tökéletes időzítésért felelős Music Integrity Engine.

A két dobozos sztereó megközelítésnek köszönhetően a zene szinte életre kel a térben, háromdimenziós hangszínpadot teremtve. A hangszórók szinte el is tűnnek, csak a zenei élményt hagyva hátra.

Az új KEF Connect App azonnali vezérlést biztosít a legtöbb okostelefonról. A rendszer kicsomagolása és elhelyezése után az applikáció könnyű és egyértelmű beüzemelést tesz lehetővé. A streming lehetőségekhez való könnyű csatlakozás és a beállításokhoz való hozzáférés egyaránt megadja a lehetőséget a rendszer személyre avagy helyiségre szabásához.

A KEF LSX II öt színben fog megjelenni: matt ásvány fehér és magasfényű láva vörös, valamint szövetborítású karbonfekete és kobaltkék, melyeket a kortárs dán textilművész Kvadrat tervezett, és végül a Soundwave by Terrence Conrad Edition, ami az ikonikus brit designer egyik utolsó kollaborációja volt. Ez a változat az egyedi homokszínű Kvadrat szövetbe egy „hanghullám” mintázatot is kapott, amit a Conrad védjegyű kékre színezett hangszóró port és magas meghajtó még inkább kiemel.

A KEF-nél az LSX II minden funkcióját alaposan átgondolták, kezdve az olyan multi-room lehetőségektől, mint az Airplay 2, Chromecast vagy Roon, egészen a színben passzoló S1-es padlóállványig vagy a diszkrét P1 asztali vagy B1 falikonzolokig. Az LSX II rugalmassága és alkalmazkodó képessége valóban páratlan.

 

A legfontosabb jellemzők

  • Vezeték nélküli Airplay 2, Chromecast és Bluetooth streaming
  • Támogatja a legnagyobb streaming szolgáltatókat és a legelterjedtebb audio formátumokat
  • DSD, MQA és PCM támogatás 24 bit/384 kHz-ig
  • USB-C, HDMI ARC, analóg és mélysugárzó csatlakozás
  • 11. generációs Uni-Q meghajtó
  • Music Integrity Engine
  • Rendszer teljesítmény: LF: 70 W D-osztály, HF: 30 W D-osztály, SPL: 102 dB
  • Könnyű kezelés
  • A KEF Connect app segítségével személyre szabható élmény
  • Michael Young designű
  • Optimalizált kabinet a kiváló akusztikai minőségért
  • Rögzítő csatlakozás a P1 asztali, S1 padlón álló és B1 fali konzolokhoz
  • Elérhető öt színben: karbon fekete, ásvány fehér, kobalt kék, láva piros és Soundwave by Terence Conran Edition
Oldal tetejére