Legfrissebb híreink

EISA díjas termékek az AOS Hungary kínálatában

2022. 10. 11.

2022-23

KEF LS60 - Wireless Floorstanding Loudspeaker

A karcsú KEF LS60 Wireless forradalminak tűnik és megmutatja a világnak, milyen lehet a hifi jövője. A márka számos házon belüli innovációját felhasználták, beleértve a KC62 mélysugárzó helytakarékos Uni-Core technológiáját, a 12. generációs Uni-Q meghajtót és a hatalmas Blade pont-forrás kialakítását, így ez az aktív padlósugárzó hihetetlen basszust, kézzelfogható erőt és makulátlan képalkotást kínál. További előny a KEF LS50 Wireless II könyvespolc modellból származó szoftver-platform adaptálása, ami azt jelenti, hogy az LS60 ugyanazokat a kimerítő streaming opciókat (beleértve az AirPlay 2 és a Roon eljárásokat, valamint a felhasználóbarát alkalmazás alapú vezérlést) hordozza. Egyszerűen fogalmazva, nincs semmi hasonló a piacon – a vásárlóknak csak a színt kell kiválasztaniuk.

A KEF LS60 Wireless megtalálható partnereink kínálatában.

Home Movie https://bit.ly/3CHTcAU
Bartimex Audio https://bit.ly/3ynupzn
Gedeon Audio https://bit.ly/3SUhooO
Delta Hifi https://bit.ly/3ynr8QE
Octogon Audio https://bit.ly/3SLI8rN
Netdepo https://bit.ly/3Eu9dLN

 

System Audio SA legend 7.2 silverback - Wireless On-Wall Loudspeaker

Az erősítés, a DSP és egy vezeték nélküli modul integrálásával, amely a nagy felbontású WiSA platformon alapul, a System Audio legend 7.2 passzív hangsugárzója “ezüsthátú” kivitelben egyedülálló. A falra szerelhetőség révén a karcsú kabinet nem foglal sokat a belső térből, a fal közelsége nem zavarja meg az öt hüvelykes mélyközép hangszórópárt. A vezetékes lejátszás továbbra is opció marad, de a hangsugárzót a System Audio opcionális Stereo Hubjához csatlakoztatva AirPlay, Bluetooth, Chromecast vagy Spotify Connect segítségével egyszerűen streamelhetővé válik a zene. Ez a kompakt doboz beépített szobakorrekciót is kínál a hangzás javítására, valamint rengeteg bemenetet a külső forrásokhoz – mindezt úgy, hogy hangszórókábel nincs a láthatáron!

A System Audio legend 7.2 silverback megtalálható partnereink kínálatában.

Bartimex Audio https://bit.ly/3Eq6F1w
Delta Hifi https://bit.ly/3CjfLdp
Aymara https://bit.ly/3Ciet2l

2021-22

KEF LS50 Meta - Standmount Loudspeaker

Az eredeti, EISA-díjas LS50 hangsugárzó széles körben elismert, de a KEF mérnökei a részletek finomításával tovább emelték a színvonalat. Ilyen többek között a Metamaterial technológia, amivel kontrollálhatók a meghajtókat érintő, nem kívánt rezonanciák. Mindez egy kis belső frissítésnek tűnhet, de az eredmény egy csodálatos kompakt hangszóró, amely hatalmas hangszínpadot kezel, nagyvonalú basszust kínál és fantasztikus képalkotásra képes. Az eredmény egy korábban is lenyűgöző hangszóró, amely most igazán különleges lett, ráadásul árban is műfajának legjobbjának számít. Ha kevés a hely ezek a kivételes hangszórók bármikor szóba jöhetnek, az attraktív megjelenés pedig csak tovább fokozza vonzerőt.

A KEF LS50 Meta megtalálható partnereink kínálatában.

Home Movie https://bit.ly/3yozSWv
Bartimex Audio https://bit.ly/3T5wtEc
Gedeon Audio https://bit.ly/3Mbj8rD
Delta Hifi https://bit.ly/3MbL52B
Octogon Audio https://bit.ly/3ROnm9I
Netdepo https://bit.ly/3TbHvaV
AudioMe

 

KEF LS50 Wireless II - Wireless Standmount Loudspeaker

Az eredeti LS50W dizájnt és az LS50 Meta modellben található Metamaterial technológiát kombinálva, egy szimpla hangszórópárnál sokkal többet kapunk. Valójában ez egy komplett vezeték nélküli hifi rendszer, amely képes zenét lejátszani hordozható eszközökről, helyi hálózati tárolóról és streaming szolgáltatásokból, mindezt egy okosan megtervezett alkalmazás irányítása alatt. A beállítás és a konfigurálás egyszerű, vagyis percek alatt szólhat a zene. A KEF UniQ meghajtó és a belső erősítő együttese fókuszált, befoglaló hangzást nyújt, amely meghaladja az ilyen kicsi hangrendszerek elvárásait. A rendszer kezeli a nagy felbontású zenéket, amik Bluetooth kapcsolaton keresztül a telefonról is szólhatnak, miközben a KEF LS50 Wireless II hangfal polcon, vagy dedikált állványokon elhelyezve is vonzó látványt nyújt.

A KEF LS50 Wireless II megtalálható partnereink kínálatában.

Home Movie https://bit.ly/3ynBhNk
Bartimex Audio https://bit.ly/3rEve30
Gedeon Audio https://bit.ly/3MlCs5C
Delta Hifi https://bit.ly/3CD2Rsm
Octogon Audio https://bit.ly/3SIiogb
Netdepo https://bit.ly/3esAHH3

 

KEF KC62 - Hi-Fi Subwoofer

Alkalmanként nehéz a látottakat és hallottakat összekapcsolni. Vegyük példaként a csodálatos KEF KC62 mélynyomót amely apró, oldalanként mindössze 25 x 16,5 cm átmérőjű meghajtópárral rendelkezik mégis hatalmas, gyors és feszesen vezérelt basszust képes szállítani. A KC62 olyan kicsi, hogy szinte bárhol elrejthető, ugyanis a teljesítmény az okos kialakításon is múlik. A szembe fordított, ezért egymást káros hatásait kioltó Uni-Core meghajtókat, egy 500 W teljesítményű erősítő hajtja DSP felügyelete alatt. Kicsit több bulit szeretnél? Próbáld ki őket párban!

A KEF KC62 megtalálható partnereink kínálatában.

Home Movie https://bit.ly/3T6GG2S
Bartimex Audio https://bit.ly/3T1932C
Delta Hifi https://bit.ly/3yopWMZ
Netdepo https://bit.ly/3fVibaL

 

System Audio legend 40.2 silverback - Wireless Floorstanding Loudspeaker

A System Audio elegáns és karcsú aktív hangfala tele van olyan technológiával, amely lehetővé teszi a felhasználó számára az optimális hangzás elérését, annak saját ízlésnek megfelelő módosítását. Az opcionális vezeték nélküli sztereó Hub használatával, választhatunk az automata és manuális hangszínszabályzás között, egyszerűsítve a hangfal helyiséghez igazítását. A System Audio nagyvonalú pick ’n’ mix megközelítést kínál a DSP kapcsán, beleértve a letölthető RAM Tweaks alkalmazást a szonikus egyensúly további módosításához. A legfontosabb, hogy ennek a vezeték nélküli hangsugárzónak lenyűgöző a hangja, legyen szó a felbontásról, a basszus teljesítményről vagy a finom részletekről.

A System Auudio legend 40.2 silverback megtalálható partnereink kínálatában.

Home Movie https://bit.ly/3McH8dK
Bartimex Audio https://bit.ly/3ynrzdK
Delta Hifi https://bit.ly/3MdqI4S
Aymara https://bit.ly/3RK8Hw4

 

2020-21

System Audio legend 5.2 silverback - Wireless Loudspeaker

A dán System Audio társaság egy logikus megközelítést alkalmazott a legend 5 silverback hangszóróinál: aktívak, minden egyes meghajtóegység dedikált erősítést kapott és vezeték nélkülivé válnak, ha csatlakoztatjuk a teljes funkciójú saját Stereo Hub vagy harmadik féltől származó jeladóját. Az interferencia elkerülése végett a WISA technológiáját alkalmazza, a hangot 192 kHz / 24 bites mintavételezéssel képes megszólaltatni, míg a rendszer rengeteg forráshoz csatlakoztatható, digitális PC csatlakozásától egészen a TV-hangjáig. Több streaming opcióval is bír, a DLNA/UPnP-től a GoogleCast, az AirPlay és a Bluetooth-ig. Ez az egység egy igazán elegáns és kifinomult hangzású, vezeték nélküli zenei megoldás.

A System Audio legend 5.2 silverback megtalálható partnereink kínálatában.

Bartimex Audio https://bit.ly/3MbQIOh
Delta Hifi https://bit.ly/3CHF36K
Aymara https://bit.ly/3ymUCOq

 

 

Oldal tetejére