Legfrissebb híreink

Az Audio Pro lerántotta a leplet az új A28 és A38 „soundbar-gyilkos” multi-room hangszóróiról

2022. 04. 14.

A zene- és a filmélmény feljavítására egyaránt tökéletesen bevethető A28 és A38 hangszórók fícsörökkel telepakolva érkeznek, melyek között már háromféle multi-room lehetőség is megtalálható: AirPlay2, Google Cast és az Audio Pro saját ökoszisztémája.

 

A svéd hangszóróspecialista Audio Pro bejelentette az A28 és A38-as rendszereit: ezek az újgenerációs hangszórók a streaming lehetőségek egész világára nyitnak ajtót, és gyökeresen megváltoztatják a zenehallgatási és filmnézési szokásokat.

Az A28-as polcsugárzó pár és az A38-as álló hangfalpár az A26-os és A36-os elődjeik sikerére építve még jobb teljesítményt, új streaming chipsetet kaptak és további hangminőséget érintő finomhangolásban részesültek. Az új hangszórók az Audio Pro frissített multi-room streaming platformjának előnyeit is élvezheti: amellett, hogy zökkenőmentesen párosíthatóak a gyártó többi multi-room modelljével, akár más AirPlay2 és Google Cast rendszerekkel is összehozható. Továbbá mindkét rendszer Spotify Connect és Bluetooth csatlakozást is kínál.

Jens Henriksen, az Audio Pro kommunikációs igazgatója így nyilatkozott: „A ’soundbar-gyilkosra’ keresztelt rendszereink nagyon népszerűek lettek az évek alatt. A sztereó hangot, amit kínálnak, nem lehet egy soundbarral elérni. A tény, hogy kiválóan működnek egy zenei multi-room rendszer részeként is, természetessé tette, hogy a következő szintre emeljük őket, felszerelve az A28 és A38 hangszórókat három multi-room megoldással, mint a többi új multi-room rendszerünket.”

A testvérpár kisebb modelljeként az A28 tökéletesen elhelyezhető polcokon, tévéállványokon vagy bárhol máshol, ahol kompaktabb hangszórókat részesítenek előnyben; de akár falra is szerelhetőek. Az A28 egy megtévesztően erőteljes hangfalpár, ami méltó az Audio Pro jeligének: „méretben kicsi, de hangban nagy”.

Még több basszus kell? Az A28 és A38 is rendelkezik sub kimenettel, az Audio Pro pedig több mélysugárzó lehetőséget is kínál, hogy megfeleljen a különböző helyiségeknek és elvárásoknak.

Azonban, ha a hely is engedi, akkor A38 bőven megfelelhet minden igénynek. Ezeket a padlón álló hangsugárzók a testvéreihez hasonlóan, könnyedén csatlakoztathatjuk tévéhez, ami azt is lehetővé teszi, hogy kiváló hangjukat a tévé távirányítójával vezéreljük.

„A vásárlóknak nem kell külön megoldás a tévéhez és egy másik a zenehallgatáshoz, hiszen ezek az új hangszórók egyformán alkalmasak mindkettőre,” nyilatkozta Henriksen.

Az A28 és A38 fekete és fehér színben hamarosan elérhető az Art of Sound Hungary kínálatában.

 

Oldal tetejére