Legfrissebb híreink

Az Audio Pro A48 új magasságokba emeli a zenéink és tévénk hangját

2022. 09. 13.

A svéd hangfalspecialista leleplezte sztereó hangfalcsaládjának eddigi legerőteljesebb tagját, ami kombinálja a zenei streaming nyújtotta lehetőségeket – köztük AirPlay 2-vel és Google Casttal – a soundbarokat maga mögé utasító tévé audioval.

 

A most megjelent A48 az Audio Pro eddigi legnagyobb, legmerészebb sztereó hangsugárzó párja. Az A48 teljesen új szintre emeli a svéd gyártó jól bevált formuláját: mindegy, hogy zene streamelésről, tévézésről, filmnézésről vagy videójátékokról van szó, az új hangrendszer a legjobbat hozza ki a kedvenceinkből.

„Mindig megpróbáljuk olyan termékekkel kitölteni a piaci réseket, melyek imponálnak az igényes hallgatóságnak, de nem kerülnek egy kisebb vagyonba”, mondta Jens Henriksen az Audio Pro CCO-ja.

„Természetesen manapság vannak a piacon jó hifi termékek, de amire mi törekszünk, hogy olyan termékeket fejlesszünk, ami egy teljesen új jelentést ad „a jó ár-érték aránynak”. Úgy alkotjuk meg a hangsugárzóink hangminőségét, hogy ugyanazt a színvonalat képviseljék, mint a magasabb árkategóriában található termékek.”

Ezekkel a lenyűgöző hangsugárzókkal minden otthoni, szórakozást szolgáló forrás irányítás alá vehető. Az ARC-n keresztüli tévé csatlakoztatás gondoskodik róla, hogy a hangerőt a tévé távirányítóval vezérelhessük, és mint ahogy azt az Audio Pro leutóbbi megjelenéseinél már megszokhattuk az A48 is bővelkedik a multi-room lehetőségekben. Választhatunk az AirPly2, Google Cast vagy az Audio Pro alkalmazásokból, melyekkel könnyedén megszólaltathatja ezeket a nagyszerű hangsugárzókat. Erőteljes hang, mélyebb basszus, lenyűgöző részletesség; optimalizált hangsugárzó tévéhez és zenéhez – az A48 kiérdemli a „soundbar-ölő” címet.

A feketeére vagy fehérre festett fa kabinetjével és ízlés szerint használható hangfalszövettel az A48 magán viseli a Skandi design eleganciáját és minimalizmusát, hasonlóan az Audio Pro család tagjaihoz. Így egy olyan rendszerünk lehet, ami legalább annyire jól néz ki, mint ahogy szól.

Az Audio Pro fejlett DSP technológiával biztosította, hogy az A48 a lehető legnagyobb hatással legyen. „Meg akartuk fogni azt a díjnyertes koncepciónkat, hogy rengeteg hangot pakolunk kicsi helyre, és ezt egy nagyobb designnál akartuk alkalmazni”, magyarázta Jens Henriksen. „Rengeteg időt töltöttünk ennek a nagyteljesítményű hangsugárzónak a fejlesztésével, hogy a felhasználók egy igazán elképesztő hangzásban részesülhessenek otthonaikban az A48 jóvoltából.”

A hangszórót pár kiválasztott audio rendezvényen már előzetesen bemutatták, amit nagy lelkesedés fogadott. Az A48 szeptember második felétől lesz elérhető az üzletekben, hogy aztán onnan az otthonokba kerülve új szintre emelje a szórakoztatást.

Oldal tetejére