Legfrissebb híreink

Az Audio Pro a C5 MkII-vel kisebb helyiségekbe viszi tovább a jól bevált formulát

2022. 04. 12.

Az elismert svéd Audio Pro bejelentette a többszörösen díjnyertes C5 hangszórójának újabb verzióját. A kompakt, de nagy teljesítményű C5 MkII háromféle zene-streamelési lehetőséget kínál minden helyiségben, köszönhetőn az AirPlay2, Google Cast és az Audio Pro saját multi-room rendszerének.

Az új generációs C10 MkII lehengerlő sikerét követve az Audio Pro most a kistestvér új változatát mutatta be. A C5 MkII a tökéletes multi-room zenelejátszó kisebb szobákban és terekben, de akár önmagában is egy döbbenetesen jó vezeték nélküli hangszóró.

Jens Henriksen, az Audio Pro kommunikáció vezérigazgatója így nyilatkozott: „Tavaly piacra dobtuk a díjnyertes C10-es hangszórónk frissített verzióját, ami AirPlay2-n, Google Caston és az Audio Pro saját multi-room rendszerén keresztül tud zenével szolgálni. Annak ellenére, hogy a C10 MkII kicsit drágább, mint az elődje, az eladások száma drámaian megnőtt, túlszárnyalva minden elvárásunkat – hirtelen növelnünk kellett a gyártási sebességet, hogy meg tudjuk felelni az elvárásokat.”

A vásárlók hamarosan az erőteljes hangszóró mellé egy kistestvért is követeltek. „Az Audio Pro tulajdonosok megszokták, hogy maguk szabhatják testre a multi-room zenei rendszerüket az otthonaikban, ami annyit jelent, hogy szeretnék, ha különböző méretű hangszórókat helyezhetnének el a különböző funkciójú és méretű szobákban. Az előző C5-ösünk nagyon népszerű volt például hálószobákban, konyhákban és más kisebb szobákban, ahol a C10 túl erős lett volna. És most, hogy a C10 MkII-t AirPlay2-vel és Google Casttal kínáljuk, megnőtt a kereslet egy még kisebb hangszóróra, aminek hasonló funkciói vannak”, mondta Jens Henriksen. Mind a C10 MkII és C5 MkII is rendelkeznek Spotify Connect és Bluetooth lehetőséggel is.

Még több új fícsör

A C5 MkII követi elődjének ikonikus stílusát a nyitott elülső részel és a bőrből készült füllel. De a tetején található vezérlőpanelen új preset gombok jelentek meg. „A kényelmes preset gombjaink nagyon népszerűek a vásárlóink körében, ezért éltünk a lehetőséggel, hogy négyről hatra emeljük a gombok számát az új modellel”, mondta Jens Henriksen. A preset gombokkal az okostelefonos applikáció megnyitása nélkül egyetlen gombnyomással elérhetőek a kedvenc lejátszási listák és rádióállomások.

Mi következik

A következő hónapokban további hangszórók várhatóak a cég „háromféle multi-room” zenei platformjával – köztük különböző szobaméretekhez és beltéri esztétikákhoz alkalmazkodó megoldásokkal, hogy a svéd gyártó a vásárlók minden egyéni elvárásainak megfeleljen.

 

Az Audio Pro C5 MkII hamarosan elérhető az ART OF SOUND Hungary kínálatban.

Oldal tetejére