Legfrissebb híreink

Már nálunk is kapható az Audio Pro P5, a gyártó legújabb hordozható hangszórója

2021. 11. 30.

A svéd hangspecialista Audio Pro idén egy kisméretű, akár egy kis táskában is könnyen elférő hordozható hangszóróval bővítette kínálatát.

 

Az Audio Pro, olyan népszerű hordozható hangszórók nyomában, mint az Addon C3 és Addon T3, ebben az évben az eddigi legkisebb méretű eszközét dobta piacra, a P5-öt.

A svéd gyártó hordozható muti-room és Bluetooth eszközei jól ismertek kitűnő hangzásukról és kiváló akkumulátor élettartamukról, és már számos elismerésnek örvendhetnek a vásárlóktól és kritikusoktól egyaránt. Azonban eddig egyetlen termékük sem volt olyan kicsi, hogy az utazáskor vagy kiránduláskor egy táskába is elférjen.

Az Audio Pro-nál ezért úgy döntött, hogy ezen igények kiszolgálása érdekében megalkotják a P5-öt, ahol a „P” természetesen annyit jelent, hogy „portable” (hordozható). Jens Henriksen az Audio Pro-tól így nyilatkozott: „Számos kérést kaptunk az ügyfeleinktől, hogy készítsünk egy kompakt hangszórót, ami könnyen elfér egy táskában. Annak ellenére, hogy sok hordozható hangszóró van a kínálatunkban, azok mérete inkább arra alkalmas, hogy kivigyük őket a kertbe vagy esetleg a partra. Ezeknek valószínűleg csak a legnagyobb Audio Pro rajongók szorítanak helyet a táskájukba, amikor nyaralni mennek.”

A P5 mérete mindössze 22 x 10 cm, azonban így is elég nagy, hogy képes legyen az Audio Pro hangszóróktól már megszokott erőteljes hangzással szolgálni, szemben a piacon található többi hangszóróval ebben a kategóriában. A súlya sem haladja meg a fél kilót, így a reptéren sem fogja a csomagot a súlyhatáron túllökni. A parányi méret mellett a P5 szél- és esőálló is, ráadásul jobb hanggal szolgál, mint a többi utazó-hangszóró.

Henriksen így folytatta: „Köszönhetően a kis méretének és a csuklópántnak, tökéletes társ, ha parkba, piknikezni vagy a partra megyünk. És a P5 vízállóságának hála egy váratlan eső miatt sem kell aggódnunk, vagy ha a parton ráfröccsen a tengervíz; időjárástól függetlenül fogja lejátszani kedvenc zenéinket.”

Az Audio Pro P5 már megtalálható az ART OF SOUND Hungary kínálatában.

 

Technikai specifikációk:

Erősítő: Digitális D-osztály – 10 W + 25 W

Magassugárzó: 1″ dóm

Mélyközép sugárzó: 3,2″ nagylöketű

Frekvencia tartomány: 57-20.000 Hz

Bemenetek: Bluetooth 5.0, AUX 3,5 mm jack

Akkumulátor üzemidő: 14 óra (fél hangerő) / 4 óra (max hangerő)

IP besorolás: IPX4

Oldal tetejére