Legfrissebb híreink

Audio Pro G10 multiroom hangsugárzó teszt az Expert Reviews oldalán

2021. 09. 24.

A svéd Audio Pro legújabb, hangvezérléssel is jó viszonyt ápoló G10-es multiroom hangsugárzója az Expert Reviews-nál járt, akik mentek is vele egy próbakört. Következzék a teljesség igénye nélkül néhány kiemelt gondolat.

A hangsugárzóban egy 1,25 colos Balanced Mode Radiator (BMR) magassugárzó és egy nagy kilengésű 3 colos mélysugárzó foglalnak helyet, melyeket egy 52 W-os D osztályú erősítő hajt meg, és két 4,5 colos passzív sugárzó egészíti ki őket. Az eredményként jelentkező hangminőség kiváló és a kompakt méret ellenére, a G10 még hangos is. Teszi ezt torzítás nélkül, megtartva azt a tisztaságot és egyensúlyt, ami a kevésbé lakás-rengető hangerőjű hangprofilt szokta jellemezni. A hangsugárzó nagy hangerő esetén is rendezett marad, szinte semmilyen vibrálást nem árasztva a házából.”

„A hangszínpad elég széles, hogy teret engedjen a számok különféle komponenseinek tisztán érvényre jutni, és az élénk közép- és magastartományt kellő basszus is kiegészíti. A mélyek anélkül ütősek, hogy erőszakosak lennének, és nyoma sincs tompaságnak vagy zavarosságnak.”

Mindent egybevetve, nehéz figyelmen kívül hagyni az Audio Pro G10-et, ha egy stílusos, megengedhető belépőpontot keresünk az okos hangsugárzók világába, vagy egy olyan eszközt, ami gond nélkül beilleszthető a meglévő Google Home ökoszisztémába. Ez egy lenyűgöző hangsugárzó, ami nagyszerűen szól.”

A teljes angol nyelvű cikk itt olvasható.

Oldal tetejére