Legfrissebb híreink

Audio Pro C10 MkII – multiroom három különböző módon

2021. 09. 24.

Az Audio Pro lerántotta a leplet legújabb multiroom hangszórójáról a C10 MkII-ről. A márka díjnyertes C10-es hangszórójának újabb evolúciójaként a C10 MkII tovább szélesíti a streaming lehetőségek választékát, és a hangminőségen és a designon is még tovább javít. A felhasználók nem csak az Audio Pro applikációval hozhatnak létre személyre szabott multiroom rendszereket, hiszen a legújabb modell kompatibilis az AirPlay2-vel és Google Casttal is.

„Az új tripla funkció azért érkezik, mert a felhasználók rugalmasságot kértek, és a választási lehetőséget, hogy máshogy is élvezhessék az Audio Pro multiroom rendszereket”, mondta Jens Henriksen, az Audio Pro kommunikációs vezérigazgatója. „Számtalan lehetőséget nyújt, hogy az Audio Pro hangsugárzókat másokhoz is csatlakoztatni lehet, amik Google Castot vagy AirPlay2-t használnak.”

Az új támogatási lehetőségek között, a C10 MkII megjelenésén is fejlesztettek, kapott egy szövet előlapot, így két különböző designt is biztosítva. A rejtett mágnesekkel rögzített előlap könnyen levehető, ha valaki az Audio Pro klasszikus kinézetét részesíti előnyben. Vagy hagyja fent a frontot és az C10 MkII megjelenése letisztult, kortárs stílusú lesz.

„A C10 több díjat is bezsebelt,” mondta Henriksen, „és erre számítunk a lejújabb evolúciótól, a C10 MkII-től is. Nem csak a kinézetén javítottak, hanem az akusztikáján is fejlesztettek, megváltoztatva a bassz reflex port designját a jobb áramlás érdekében, és belül is frissítve lett néhány kritikus komponens. A továbbfejlesztett hangminőséget nem csak az Audio Pro multiroom rendszerén lehet élvezni, hanem az Apple és Google rendszereken belül is.”

„Egyre több felhasználó porolja le a régi vinyl lejátszóját vagy vesz újat a nosztalgia jegyében, számukra ajánljuk a C10 MkII tovább-streamelési lehetőségét, aminek köszönhetően a lemezjátszót közvetlenül a hangszóróhoz lehet csatlakoztatni.”

A márka népszerű preset lehetőségeinek száma is több lett az elődökhöz képest. „A preset gombok számát hatra emelték, így a felhasználók még többet elmenthetnek a kedvenc lejátszási listáikból és rádióállomásaikból egyetlen érintéssel, akár az applikáció megnyitása nélkül”, foglalta össze Henriksen.

Az Audio Pro C10 MkII hamarosan nálunk is kapható lesz.

Oldal tetejére