Legfrissebb híreink

A Blackstar az Audio Pro Drumfire különkiadásának képében a színpadról egyenesen az otthonunkba hozza az élőzene dinamikáját

2021. 10. 27.

Az otthoni audiotermékek gyártásában rengeteg elismerésnek örvendő svéd hangfalgyártó Audio Pro összefogott a brit Blackstar Amplification-nel, akik a professzionális audiovilág szakértői, és az erősítőtervezés úttörői. A termékeiket a legnagyobb előadóművészek közül is sokan használják, legyen szó bármilyen műfajról.

 

Idén novemberben a Audio Pro egyedi Blackstar kiadásban fogja piacra dobni a sikeres Drumfire termékét. A kritikusok által is magasztalt Drumfire-t már amúgy is sokan ismerik méretét meghazudtoló teljesítményéről. Az új Blackstar Edition külsőjével ragadja meg az élőzene és a lenyűgöző hang lelkét.

A Blackstar jól ismert lehet a hang designban elért innovációi miatt, és az önkifejezés eszközeként is tökéletesen használható termékeiről. A cég alapítói korábban mind a Marshall Amplification tervezői és fejlesztői részlegein dolgoztak, mielőtt 2007-ben megalapították volna saját cégüket, a Blackstart. Azóta termékeiket színpadokon és stúdiókban olyan hivatásos zenészek is használják, mint Carmen Vandenberg (Bones UK, Jeff Beck), Nicke Borg (Backyard Babies), Phil Collen (Def Leppard) és Steve Cradock (Paul Weller, Ocean Colour Scene). Most pedig a kimagasló hangzású Drumfire Blackstar Edition ugyanazt a hangélményt fogja majd közelebb hozni otthonainkhoz.

Ian Robinson, a Blackstar alapítója és ügyvezetője szavaival élve: „Amikor elmész megnézni egy banda fellépését, akkor tudod, hogy milyen élményre számíthatsz, és felpörget az élőzene ígérete. Akartunk egy olyan otthoni hangsugárzót, ami ugyanilyen elvárásokat és élvezetet tud ébreszteni. A Drumfire Blackstar Edition nagy betűvel hirdeti, hogy komolyan veszed a zenét.” Paul Hayhoe, a Blackstar társalapítója és márkamenedzsere ehhez a következőt fűzte még hozzá: „A Blackstar-nál mindannyian egyaránt imádjuk a zenealkotást és zenehallgatást, és azt szeretnénk, hogy ’a hang a fejedbe jusson’. Semminek sincs olyan megjelenése, mint a Drumfire-nek, vagy olyan szobát betöltő ereje és tiszta hangja.”

Jans Henriksen, az Audio Pro kommunikációs vezérigazgatója is egyetért: „Úgy gondoljuk, hogy a Blackstar és a Drumfire közt erős a kapcsolat. Az ügyfelek eddigi visszajelzései alapján a Drumfire olyan erőteljes, dübörgő hangot nyújt, amire egyetlen más multi-room hangsugárzó sem képes. Ugyanakkor a Drumfire megfizethető és viszonylag kicsi a lábnyoma. Amikor a Drumfire megszólal, az olyan érzés, mintha egy rock koncert lenne az otthonunkban. A Blackstar kapcsolatot akar teremteni a színpad és az otthon között, és úgy érezzük, hogy ehhez valóban ez a termék a legjobb választás.”

Az Audio Pro állt 2013-2019 között a Marshall több sikertörténete mögött is, olyan termékek fejlesztésével és gyártásával, mint a Stanmore, Woburn, Kilburn, Acton és Stockwell, szóval a cég nem éppen kezdő az iparban. „A tény, hogy a Zound Industries, a licencelt Marshall gyártó minket választott ezeknek a termékeknek a gyártására talán szintén azt jelzi, hogy a kategória szakértői vagyunk. És hogy a Blackstar minket bízott meg ezzel a termékkel, egyértelműen örömre és büszkeségre ad okot,” tette hozzá Jens Henriksen.

A Drumfire Blackstar Edition november második felében lesz elérhető.

Oldal tetejére