A gyártókról röviden

Fonestar hangszórók, hangsugárzók, audio mátrixok és erősítők

Ismerd meg a Fonestar márkát!

Fonestar termékek

A spanyol Fonestar több mint 70 éve alapult egy kis garázsműhelyként, ami azóta egy több mint 100 alkalmazottat foglalkoztató céggé nőtte ki magát. Katalógusukban mára már több mint 3000 munkareferencia található.

A professzionális CI és otthoni audio rendszerek terén rendkívüli tapasztalattal rendelkező Fonestar folyamatosan a fejlesztésekre, minőségre, designra és a szolgáltatásokra fókuszál. Ennek is köszönhető, hogy a Fonestart az egyéni telepítések referenciájaként emlegetik Európában, a Közel-Keleten, Afrikában, Latin-Amerikában és Ázsiában egyaránt. A termékeik ma már 5 kontinensen találhatók meg, nemzetközi üzlethálózatokban, tengeri- és földi közlekedési szolgáltatóknál, kórházakban, sport-, vallási- és kulturális intézményekben, reptereken, hotelekben stb.

Az utóbbi években a telepítési munkáik száma annyira megnövekedett, hogy jelenleg ebben az iparágban az egyik legnagyobb és legmodernebb európai raktárral rendelkeznek.

Fonestar termékek

Az egyedi telepítésekhez azonban nem csak az eszközöket biztosítják. A Fonestar R&D és mérnöki csapata igény szerint gondoskodik a legoptimálisabb audio- és üzenettovábbítási és elosztási megoldások tervezéséről, szakértői tanácsadással garantálva a rendszerek hibátlan működését. Mellettük a szakképzett csapatból álló technikai részlegük pedig a felmerülő technikai akadályok leggyorsabb megoldásáról gondoskodik a rendszerek zökkenőmentes működése érdekében.

Termékeik mindegyike rendkívül szigorú minőségellenőrzésen megy át, aminek köszönhetően azok kimagaslóan megbízhatók, ezzel is csak növelve ügyfeleik bizalmát.

A professzionális audio megoldások mellett az otthoni szórakoztatás jegyében készült rendszerek is találhatók kínálatukban, köztük rádiókészülékek, Bluetooth hangszórók és party hangsugárzók egyaránt.